Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A pofátlanság csimborasszója -
  2011-04-07 18:22:54, csütörtök
 
  A pofátlanság csimborasszója - Lehet adakozni az államadósság csökkentésre

Most, amikor az Otthonvédő Háború küszöbén áll az ország, amikor közeleg a Nemzet szó szerinti Apokalipszise, - most, amikor több millió ember veszítheti el otthonát, a bankár és végrehajtó hiénák, valamint az erre szakosodott lakásmaffia jóvoltából, - most, amikor gyermekek százezrei és felnőttek milliói szó szerint éheznek, - most, amikor drasztikus élelmiszer árrobbanás történik, - most, amikor a spekulánsok eladják a magyar búza stratégiai tartalékait külföldre, - s már az éhínség réme is felsejlik, - most, amikor a benzinár a történelmi 400 ft-os csúcson áll...

A lakáj kormánynak mi a legfontosabb? - Fizetni az ország adósságait a nemzetközi bankárhiénáknak. Azokat a pénzeket, amelyeket már többször is visszafizetett az ország, most többszörösen is követelik tőlünk kamat gyanánt újra és újra.

Eddig a Konvergencia programot, a megszorításokat a túlzott adókat, sőt ma már az újabb Konvergencia programot és ismételt megszorításokat meg az újabb plusz adókat használták erre, - de most a cionista agyakból kipattant egy számukra ragyogónak látszó, számunkra viszont felháborító pofátlanságnak tűnő ötlet; AZ ADAKOZÁS AZ ÁLLAMADÓSSÁG CSÖKKENTÉSÉRE.

Vagyis a koldus adakozzon a disznófejű nagyúrnak, a mohó és egyre pénzéhesebb nemzetközi bankárnak.

Nem volt elég nekik, hogy az Iszapkatasztrófa kárköltségeit a MAL dúsgazdag tulajdonosai helyett a néppel fizettették meg, úgyszintén adakozás címén. Úgy látszik, hogy a magyart, a jóindulatára hivatkozván mindig át lehet verni!

Most tehát alapot hozott létre a kormány, az államadósság csökkentésére. És ebben különösen szomorú az, hogy ehhez egy katolikus pap is adta a nevét.

Egy győri társadalmi kezdeményezést felkarolva a kormány tegnap döntött egy államadósság-csökkentő alap életre hívása mellett. Az "Összefogás az államadósság ellen" című alapot egymillió forint induló tőkével Rédly Elemér győri katolikus plébános indította el. Úgy látszik túl sok fölösleges pénze van a plébániának. Mi csak azt kérdezzük ilyenkor, hány adag meleg ételt lehet 1 millió forintból kiosztani az éhezők között? - De nem, inkább a külföldi dúsgazdag bankároknak adják.

Szijjártó Péter miniszterelnöki szóvivő közölte: az alapba befizethetnek azok a vállalatok és magánszemélyek is, amelyek/akik fontosnak tartják az államadósság elleni harcot, és úgy gondolják, hogy esetleges, még kidolgozandó adókedvezmény fejében hozzájárulnak ehhez.

Igen, igen ha már a magyar jóindulata is kezd elhalványulni, a rengeteg cionista trükk láttán, akkor nosza húzzunk el előttük egy gyengécske mézesmadzagot is!

A tervek szerint az alapba befizetett összeg egy részét a magánszemélyek számára az szja-ból, a cégek számára pedig a társasági adóból leírhatóvá tennék - mondotta Szíjjártó Péter.

És figyelem, most jön az egyik legnagyobb átverés, az ADÓSSÁG FIZETÉSÉNEK KÉNYSZERÉT, AZ ÚJ ALKOTMÁNYBAN IS RÖGZÍTENI AKARJA A KORMÁNY!

Erről Szijjártó a következőféleképpen nyilatkozott:

..."A konvergenciaprogram alapjául szolgáló Széll Kálmán-terv azzal kalkulál, hogy az államadósság mértéke tavalyi 80 százalék feletti szintről 2014-re 65-70 százalékra csökkentené az államadósságot. Ám ez csak az első lépés, a kormány távlati célja, hogy az GDP - arányos adósság ötven százalékra csökkenjen - ezt az új alkotmányban is rögzítenék..."

Hogy is kezdődik majd az új Alkotmány? - "Isten áldd meg a magyart?" - És mi lesz a lényege? Az államadósság fizetésének kényszere. - Nos, ha tehát valakit még el lehet bolondítani a fideszes hazafias lózungokkal, - és nem látja a báránybőrbe bújt farkast, - az vak marad örökre.


Fort András - Szabad Riport Tudósító Iroda
2011. április 07.


http://jovonk.info/2011/04/07/pofatlansag-csimborasszoja-lehet-adakozni-az-allama dossag-csokkentesre
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: iszapkatasztrófa, megszorításokat, miniszterelnöki, bankárhiénáknak, magánszemélyek, pofátlanságnak, visszafizetett, csimborasszója, államadósságot, kezdeményezést, csimborasszoja, csökkentésére, adókedvezmény, mézesmadzagot, apokalipszise, kárköltségeit, befizethetnek, elhalványulni, hozzájárulnak, csökkentésre, nyilatkozott, államadósság, konvergencia, csokkentesre, alkotmányban, allamadossag, tulajdonosai, kidolgozandó, legfontosabb, többszörösen, jóindulatára, fizetésének, pénzéhesebb, csökkentené, tartalékait, felháborító, pofátlanság csimborasszója, államadósság csökkentésre, erre szakosodott, spekulánsok eladják, magyar búza, éhínség réme, lakáj kormánynak, ország adósságait, nemzetközi bankárhiénáknak, túlzott adókat, újabb Konvergencia, újabb plusz, cionista agyakból, számukra ragyogónak, koldus adakozzon, disznófejű nagyúrnak, Otthonvédő Háború, ADAKOZÁS AZ ÁLLAMADÓSSÁG CSÖKKENTÉSÉRE, Rédly Elemér, Szijjártó Péter, Szíjjártó Péter, ADÓSSÁG FIZETÉSÉNEK KÉNYSZERÉT, ALKOTMÁNYBAN IS RÖGZÍTENI AKARJA KORMÁNY, Erről Szijjártó, Széll Kálmán-terv, Fort András, Szabad Riport Tudósító Iroda,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Ünnepelj csak  Kellemes esti időtöltést  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Kellemes esti időtöltést  A boldogság ült a világvégén  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Volt egy...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Minden gyerek jó.  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa  Az udvariasság alapja: önismer...  Facebookon kaptam  Bizonyos kulturális szint nélk...  A föld szépségéért  Alakot vált...  Nehezen engedem  Mindenünk, amink van, amit sze...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Emberként automatikusan értéke...  Különös!  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Idézetek a barátságról  Paul David Tripp Április 23  Két tekintet van  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Fodor Ákos költő,  Gárdonyi Géza - Április végén  Környezetvédelem  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  A Föld napja  Beney Zsuzsa - Tavasz  Facebookon kaptam  Esti kép  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Életművészet  Facebookon kaptam  Nehezen engedem  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  Föld napja április 22  Szent György napi hiedelmek, s...  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Az udvariasság alapja: önismer...  Facebookon kaptam  Búzaszentelés  Muratáj  Facebookon kaptam  A könnyek összegyűjtése  A Föld napja  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  Vannak arcok  Becsüld meg azt amid van,...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Két tekintet van  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Balatoni elégia  Gondolatok az életről és szere...  Amit átélünk,  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 23  Esti kép  Facebookon kaptam  Nehezen engedem  A föld szépségéért  A Föld napja  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
pofátlanság csimborasszója, államadósság csökkentésre, erre szakosodott, spekulánsok eladják, magyar búza, éhínség réme, lakáj kormánynak, ország adósságait, nemzetközi bankárhiénáknak, túlzott adókat, újabb Konvergencia, újabb plusz, cionista agyakból, számukra ragyogónak, koldus adakozzon, disznófejű nagyúrnak, néppel fizettették, jóindulatára hivatkozván, államadósság csökkentésére, győri társadalmi, kormány tegnap, államadósság ellen, éhezők között, külföldi dúsgazdag, alapba befizethetnek, államadósság elleni, magyar jóindulata, rengeteg cionista, gyengécske mézesmadzagot, tervek szerint, alapba befizetett, magánszemélyek számára, cégek számára, társasági adóból, egyik legnagyobb, államadósság mértéke, első lépés, kormány távlati, államadósság fizetésének, fideszes hazafias, báránybőrbe bújt, iszapkatasztrófa, megszorításokat, miniszterelnöki, bankárhiénáknak, magánszemélyek, pofátlanságnak, visszafizetett, csimborasszója, államadósságot, kezdeményezést, csimborasszoja, csökkentésére, adókedvezmény, mézesmadzagot, apokalipszise, kárköltségeit, befizethetnek, elhalványulni, hozzájárulnak, csökkentésre, nyilatkozott, államadósság, konvergencia, csokkentesre, alkotmányban, allamadossag, tulajdonosai, kidolgozandó, legfontosabb, többszörösen, jóindulatára, fizetésének, pénzéhesebb, csökkentené, tartalékait, felháborító, spekulánsok, pofátlanság, plébániának, bankároknak, báránybőrbe, bolondítani, hivatkozván, fizettették, pofatlansag, lakásmaffia, szakosodott, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 4939
  • e Hét: 19169
  • e Hónap: 30280
  • e Év: 183776
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.